Sağlık

Sağlık Sen Kreş Projesi Kreş Sorununu Çözecek mi?

Sağlık Sen Genel Merkezi, Kreş Projesini internet sitesinden duyurdu. Projenin sağlık çalışanının kanayan yarasına çare olup olamayacağı merak konusu oldu.

Sağlık-Sen’den şu açıklama yapıldı: “Üyelerine destek olmak amacıyla birçok projeyi hayata geçiren Sağlık-Sen, şimdi de ‘Kreş’ projesi için çalışmalara başladı. Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Faruk Doğan, “Sağlık-Sen Fidanlıkları” müjdesini verdi. “Yakında birçok ilde açılacak. Sağlık-Sen, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının en önemli sorunlarından biri olan kreş sorununa karşı “Kreş” projesini hayata geçiriyor. Sağlık Sendikası Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Birçok ilde kreşlerin açılması planlanıyor.

“Göreve geldiğimiz günden bu yana iş sendikacılığını konuşuyoruz”

Göreve geldikleri günden bu yana birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Doğan, “Göreve geldiğimiz günden bu yana ‘iş sendikacılığı’, ‘hizmet sendikacılığı’ dedik ve ihtiyaçların karşılanması yönünde bu doğrultuda somut adımlar attık. sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın “Sağlık-Sen Otel, Sağlık-Sen Taksi, Etüt Merkezi ve SIMER’den sonra şimdi de sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının en önemli sorunları arasında yer alan kreş sorununu ortadan kaldırmak için ‘Sağlık-Sen Kreş’ projesini hayata geçiriyoruz.” dedi.

“Yakın Tarihte Sağlık-Sen Kreş Tabelalarımızı Göreceğiz”

Doğan, önümüzdeki günlerde kreşlerin açılacağının müjdesini vererek, “Sağlık-Sen Kreş tabelalarımızı yakın gelecekte illerimizde göreceğiz. Böylece sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın bir sorununu daha ortadan kaldırmış oluyoruz” dedi. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

nizip-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu