Haber

YTP Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz: “Türkiye’de seçim havası yok”

Yeni Türkiye Partisi (YTP) Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz, “Bu koşullarda seçim yapılamaz. Olayların seyri olası bir seçim olasılığını da azaltıyor. Seçimlerin bir yıl ertelenme olasılığı her geçen gün artıyor” dedi. Özünde bir erteleme doğru olur.”

Yeni Türkiye Partisi (YTP) Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz, “Bölgede ve dünyada yaşanan gelişmeler, savaş hazırlıklarını giderek artırdı. Bu kurallar altında sarsılan bir ülkenin tutunmasını hükümetin istediği bir şey olamaz” dedi. İktidarda böyle bir coşku yok. Muhalefet umutsuz. “Olay eklenince vatandaşın seçim coşkusunun devam ettiği söylenemez. Halkta siyasetten ciddi bir yorgunluk ve korkutma var. Bir yıl içinde yeni bir hükümet yerine yeni bir muhalefet ortaya çıkmalıdır. Türkiye’nin özellikle siyasi olarak yenilenmesi gerekiyor” dedi.

Halkın muhalefete olan umutsuzluğunun ülkenin en büyük sorunu olduğunu belirten YTP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, “Muhalefette yeni bir şeyin olmadığı halkın satın aldığı gerçek bir gerçektir. Halkımız bunu değiştirmek istiyor. Yeni Türkiye Partisi olarak biz de bu yeniliğe talip olacağız.Milletimizin desteğiyle.Seçime girecek niteliklere sahip olan partimiz önümüzdeki günlerde güçlenerek seçimlerdeki yerini alacaktır. alan” dedi.

YTP Genel Başkanı Yılmaz, içinde bulunduğumuz savaşın bölgenin ve ülkemizin içinde bulunduğu tek gerçek olduğunu belirterek, “Yeni Türkiye Partisi olarak öncelikli hedefimiz, ülkü çerçevesinde birleşik bir Türk devletleri topluluğu oluşturmak olacaktır. 12 Ada’yı kapsayan Misak-ı Milli sınırlarımızı korumak için büyük bir Türkiye’nin “Türkiye’de haklarımızı korumak ve güç kaynakları üzerindeki haklarımızı savunmak vazgeçilmezimizdir. Halkımızı bu çerçevede Yeni Türkiye Partisi’ne katılmaya davet ediyoruz. Umutsuzluğa ve kuruntuya kapılmaya gerek yok” dedi. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu